Υλικά
Φυτικό βούτυρο 3/4 φλυτζάνι τσαγιού
Κουβερτούρα 550 γρ
Αυγά 4
Ζάχαρη 2 φλυτζάνια.τσαγιού
Φαρίνα 1 1/4 φλυτζανιού
Καρύδια 1 φλυτζάνι τσαγιού
Καραμέλες γάλακτος 400 γρ
Κρέμα γάλακτος 1/4 φλυτζανιού
Εκτέλεση
Λιώνουμε με την διαδικασία μπεν μαρί το βούτυρο και 400 γρ από την κουβερτούρα μας. Προσθέτουμε τα αυγά, την ζάχαρη, το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε τα καρύδια. Βάζουμε το μισό από αυτό το μείγμα σε ένα ταψάκι που έχουμε βουτυρώσει και το άλλο μισό το αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τις καραμέλες με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ένα μείγμα με απαλή υφή. Προσθέτουμε και την υπόλοιπη κουβερτούρα που μας περίσσεψε και ανακατεύουμε. Το αδειάζουμε στο ταψί πάνω από το άλλο μείγμα μας και τέλος σκεπάζουμε με το μείγμα που αφήσαμε στην άκρη. Ψήνουμε για περίπου 35-40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Μόλις κρυώσει πολύ καλά, το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και το σερβίρουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/