Υλικά
Φύλλο κρούστας 500 γρ (να είναι λεπτό)
Σουτζούκι 150 γρ κομμένο στενόμακρο
Κασσέρι 150 γρ κομμένο στενόμακρο
Ντομάτα 2 κομμένες στενόμακρες
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο στο κέντρο ώστε να έχουμε 2 στενόμακρες λωρίδες. Τοποθετούμε πρώτα μια στρώση σουτζούκι, από πάνω ντομάτα και από πάνω το κασσέρι, όλα κομμένα στενόμακρα. Τυλίγουμε το φύλλο και προς το τέλος βρέχουμε με λίγο νερό με το δάκτυλο μας για να κολλήσει. Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα. Στο τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τις φλογέρες μας. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε σε πιατέλα .
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/