Υλικά
Κιμά μοσχαρίσιο 1 κιλό περίπου
Ρύζι καρολίνα 2 φλυτζάνια του καφέ
Κρεμμύδι ξερό 1
Άνηθο 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
Νερό λίγο
Λεμόνια 2
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο,αλεύρι,νερό,λεμόνια) και πλάθουμε σε μακρόστενα κεφτεδάκια.Τα αλευρώνουμε και τα στρώνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε λίγο νερό , το ελαιόλαδο , τον χυμό από τα λεμόνια και τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να δούμε ότι έχουν πάρει ένα ωραίο χρώμα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/