Υλικά
Λεμόνι 2 μόνο τον χυμό τους
Αλάτι
Ζάχαρη μισό κουταλάκι του γλυκού
Μουστάρδα 1 κουταλάκι του γλυκού
Ελαιόλαδο 300 γρ
Νερό 3 κουταλάκια γλυκού
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το ελαιόλαδο στο μπλέντερ και ξεκινάμε να το δουλεύουμε, μέχρι να ανακατευούν καλά. Σιγά – σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο ανακατεύοντας μέχρι να ομοιογενοποιηθεί τελείως. Μπορούμε να αραιώσουμε με λίγο νεράκι αν δούμε ότι έχει πήξει πολύ σάλτσα μας.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/