Υλικά
Μπρόκολο 2 μετρίου μεγέθους
Κρέμα γάλακτος 500 ml
Γραβιέρα 100 γρ τριμμένη
Ρεγκάτο 150 γρ τριμμένο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μπρόκολα και βάζουμε να βράσουν τα μπουκετάκια μόνο για 10-15 σε κατσαρόλα με νερό γιατί θέλουμε να είναι τραγανά. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα τυριά μας. Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να το δούμε ότι έχει ροδίσει και έχει πιει την κρέμα γάλακτος. Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε ελαφρώς να κρυώσει και απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/