Υλικά
Φύλλο κρούστας 250 γρ
Χαλβάς σοκολάτας 250 γρ
Αμύγδαλα 50 γρ τριμμένα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στα δύο κάθετα. Κόβουμε σε στενόμακρα μπαστούνια τον χαλβά και τρίβουμε λίγο τα αμύγδαλα. Σε κάθε μισό φύλλο κρούστας βάζουμε από ένα στενόμακρο κομμάτι χαλβά, τριμμένο αμύγδαλο, διπλώνουμε από το πλάι το φύλλο, τυλίγουμε σε φλογέρες και στερεώνουμε την άκρη με λίγο νερό με το χέρι μας. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα φύλλα (βλ. φωτ. υλικό). Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι καλά και τηγανίζουμε τις φλογέρες μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο μεριές. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το περιττό λάδι, πασπαλίζουμε με λίγο αμύγδαλο τριμμένο, αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/