Υλικά
Φαρίνα 500 γρ κοσκινισμένο
Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού όχι γεμάτο
Χυμό φρούτων εμπορίου 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
Σόδα αναψυκτικό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
Ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
Ινδική καρύδα 1 φλιτζάνι του τσαγιού
Αλάτι 1 πρέζα.
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι,ανοίγουμε μια λακουβίτσα, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε (άν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ή το αντίθετο). Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί. Παίρνουμε ζύμη και πλάθουμε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα,τα βάζουμε στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10- 15 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.
* Διατηρούνται για αρκετές μέρες σε κλειστό σκεύος.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/