Υλικά
Φαρίνα 2 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
Ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού
Μαργαρίνη 230 γρ
Πορτοκάλι από 1/2 τον χυμό του
Εσάνς πικραμύγδαλο 5 σταγόνες
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μπολ με το μίξερ την μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού , τις σταγόνες πικραμύγδαλου και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και σιγά σιγά το προσθέτουμε στο μπολ και χτυπάμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Την σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε για 10-20 λεπτά στο ψυγείο. Πλάθουμε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες και τις πιέζουμε με την παλάμη μας ώστε να γίνουν επίπεδες . Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα μπισκότα μας με μικρή απόσταση το ένα από το άλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 170 βαθμούς (ανάλογα τον φούρνο μας).
* Καλό είναι όταν πλάθουμε τα μπισκότα να έχουν όλα ίδιο μέγεθος ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/