Υλικά
Σπαγγέτι 1/2 πακέτο
Φασολάκια 300 γρ καθαρισμένα
Παρμεζάνα 150 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας
Σκόρδο 1 σκελίδα πολτοποιημένη
Κύβος λαχανικών 1/2
Αλάτι
Νερό για το βράσιμο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασολάκια. Τα βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό μαζί με τον κύβο λαχανικών μέχρι να μαλακώσουν. Βράζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τα στραγγίζουμε. Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το ελαιόλαδο με το πολτοποιημένο σκόρδο όχι να κάψει, ίσα να αρωματιστεί το ελαιόλαδο. Κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τα φασολάκια που τα στραγγίξαμε και τα σπαγγέτι, αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε σε πιάτο και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
* Το συγκεκριμένο πιάτο μπορούμε να το σερβίρουμε και σαν σαλάτα στο τραπέζι μας.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/