Υλικά
Αυγά 4 τεμ
Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
Ζάχαρη 1 ποτήρι
Φαρίνα 1 πακέτο
Κακάο 2 κουταλιές σούπας
Κουβερτούρα σε σταγόνες 5 κουταλιές σούπας
Βερίκοκα 8 τεμ ψιλοκομμένα λίγο άγουρα
Γάλα 1 ποτήρι χλιαρό
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολύ καλά σε ένα μπολ τα αυγά με την ζάχαρη, προσθέτουμε το χλιαρό γάλα και το λιωμένο βούτυρο, συνεχίζουμε το χτύπημα , βάζουμε το κακάο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τα χτυπάμε όλα μαζί και προσθέτουμε τις σταγόνες και τα ψιλοκομμένα βερίκοκα. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αδειάζουμε το μείγμα μας σε βουτυρωμένη φόρμα για κέικ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 – 45 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Μόλις είναι έτοιμο , αφήνουμε να κρυώσει και το απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/