Υλικά
Φρουί Ζελέ 2 φακελάκια φράουλα
Νερό 2 ποτήρια καυτό
Νερό ή χυμό φρούτων 2 ποτήρια παγωμένο
Ροδάκινο, βανίλια, μήλο , βερίκοκο 2 ποτήρια ψιλοκομμένα φρούτα της αρεσκείας μας
Grand Marnier 4 κουταλιές σούπας
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα 2 φακελάκια ζελέ, τα 2 ποτήρια καυτό νερό, ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε τα 2 ποτήρια παγωμένο νερό η χυμό φρούτων, ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα της αρεσκείας μας και τα ραντίζουμε με το Grand Marnier. Μόλις αρχίσει να πήζει το ζελέ βάζουμε τα ραντισμένα ψιλοκομμένα φρούτα, ανακατεύουμε, το αδειάζουμε σε μια φόρμα στρογγυλή και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει καλά. Το ξεφορμάρουμε βουτώντας την φόρμα για λίγο σε ζεστό νερό και σερβίρουμε.
* Μπορούμε να βάλουμε διάφορα ψιλοκομμένα φρούτα της αρεσκείας μας ραντισμένα με Grand Marnier.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/