Σουβλάκια κοτόπουλο στα κάρβουνα

images_8122016_2_souvlakia-kotopoulo-sta-karvouna-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

Για την μαρινάδα

    Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας    
    Κάρυ 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό    
    Πάπρικα γλυκιά 1/2 κουτάλι της σούπας    
    Ρίγανη 1/2 κουταλάκι του γλυκού    
    Λευκό κρασί 1 ποτηράκι του κρασιού    
    Μουστάρδα 1 κουτάλι της σούπας    
    Αλάτι -πιπέρι κατά βούληση    

    Κοτόπουλο φιλέτο στήθος ή μπούτι (ανάλογα πόσα σουβλάκια θα φτιάξουμε)    
    Κρεμμύδια προαιρετικά    
    Κόκκινη πιπεριά προαιρετικά  

 

Εκτέλεση

Βάζουμε από το βράδυ όλα μαζί τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε ισόπαχα κομμάτια και τα αφήνουμε μέσα στην μαρινάδα διατηρώντας στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τα ψήσουμε. Την επόμενη μέρα βάζουμε κάθε κομμάτι κοτόπουλου σε ξύλινα καλαμάκια εναλλάξ με μια φέτα κρεμμυδιού και μία πιπεριάς και είναι έτοιμα για ψήσιμο.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/