Γεμιστά με κινόα και ρύζι

images_16112016_gemi.jpg

Υλικά για 3 μερίδες

9 μεγάλες πιπεριές για γέμισμα

1 κούπα ρύζι μπονέτ ή νυχάκι

1 κούπα κινόα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κ.σ. δυόσμο (ξερό)

1 κ.σ. ρίγανη

4  κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο

1/2 ματσάκι μαιντανό

300γρ σάλτσα ντομάτας

50γρ σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

προαιραιτικά 100γρ φέτα

1/2 κούπα ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

1,5 κούπα χλιαρό νερό

Εκτέλεση

    Πλένουμε καλά τις πιπεριές και κόβουμε το κοτσάνι,αφαιρούμε τα σπόρια.
    Για την γέμιση παίρνουμε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας ,και τα αφήνουμε να σταθούν για 15-20 λεπτά.
    Γεμίζουμε τις πιπεριές μας ,και τις ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι να βράσει το ρύζι,το κινόα ββράζει πολύ γρήγορα.

Πηγή  : http://tomyalostofagito.gr