Υλικά
Φιλέτα κοτόπουλο στήθη χωρίς πέτσα 5 τεμ.
Δημητριακά 80 γρ. θρυμματισμένα
Φρυγανιά τριμμένη 5 κουταλιές της σούπας
Μουστάρδα 2 κουταλιές της σούπας
Αυγά 2 τεμ.
Καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Βούτυρο 80 γρ.
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε τα δημητριακά με την φρυγανιά. Αλείφουμε τα φιλέτα με την μουστάρδα. χτυπάμε τα 2 αυγά και πανάρουμε τα φιλέτα στα αυγά. Τα πασπαλίζουμε με το μείγμα από δημητριακά και φρυγανιά και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα σερβίρουμε σε πιατέλα. Αν θέλουμε τρίβουμε πάνω τους παρμεζάνα ή μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με λαχανικά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/