Υλικά
Μοσχάρι 6 τεμ λεπτές φέτες
Ζαμπόν 200 γρ.
Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού
Φασκόμηλο 6 φύλλα
Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τις φέτες του μοσχαριού να γίνουν πολύ λεπτές, εάν είναι μεγάλες τις χωρίζουμε στη μέση, τις πλένουμε και τις αφήνουμε να σουρώσουν. Κόβουμε το ζαμπόν σε φέτες πιο μικρές από το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες και σε κάθε μια βάζουμε από πάνω μια φέτα ζαμπόν , ένα φυλλαράκι φασκόμηλο και τις τυλίγουμε ρολάκι. Στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε ένα τηγάνι και τοποθετούμε τα ρολάκια. Τηγανίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία και τα γυρίζουμε και από τις 2 πλευρές για να ψηθούν καλά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμη μέσα στο τηγάνι να ψηθούν. Τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα, περιχύνουμε με την σάλτσα που έχει μείνει μέσα στο τηγάνι,σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές, ρύζι ή και σοταρισμένα λαχανικά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/