Υλικά
Ινδική καρύδα 300 γρ. τριμμένη
Ζάχαρη 300 γρ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κουταλιά της σούπας
Αυγά 5 τεμ.
Κερασάκια γλασσέ
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την καρύδα, την ζάχαρη και το αλεύρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στο τέλος προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Σε ένα ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, βάζουμε το μείγμα σε μια σακούλα κορνέ και αδειάζουμε λίγο – λίγο από το μείγμα σε σχήμα στρογγυλό το ένα δίπλα στο άλλο. Αφήνουμε να στεγνώσει για 60 λεπτά και βάζουμε από ένα κερασάκι στο καθένα. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς ψήνουμε τους εργολάβους για 10-15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/