Υλικά
Αμπελοφάσουλα 1 κιλό
Σκόρδα 2 σκελίδες
Ελαιόλαδο 1 φλυτζανάκι του καφέ
Ξύδι 1/2 φλυτζανάκι του καφέ
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αμπελοφάσουλα κόβοντας μόνο τις άκρες τους, τα πλένουμε και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι,το ξύδι,το σκόρδο και το αλάτι. Σουρώνουμε στο σουρωτήρι τα βρασμένα φασολάκια. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με την σος που ετοιμάσαμε. Ταιριάζει πολύ να συνοδεύονται με σκορδαλιά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/