Υλικά για 25 μπισκότα
200 γρ βούτυρο αγελάδας(σε θερμοκρασία δωματίου)
1 κούπα ζάχαρη
450γρ αλεύρι(μπορεί και παραπάνω, πρέπει να πλάθεται η ζύμη)
3 κ.σ. κακάο
1 αυγό
1 κ.γ. κοφτό μπέικιν πάουντερ
200γρ λευκή σοκολάτα
βανίλια
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.
2. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.
3. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά . Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μόλις σφίξει η ζύμη την χωρίζουμε σε δυο μέρη. Την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
4. Το κάθε μέρος το ανοίγουμε με τον πλάστη σε λετπό φύλλο.
Παίρνουμε το κουπατ σε σχήμα καρδιάς από την silikomart και σχηματίζουμε τα μπισκότα.
Πηγή : Νίκη Χρήστου
http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/