Υλικά
Ψαρονέφρι 2 κομμάτια
Μανιτάρια πλευρώτους ή λευκά στρογγυλά 500 γρ
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο
Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες
Κρέμα γάλακτος 400 ml
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας
Εκτέλεση
Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να καθαρίσει τα φιλέτα και να τα κόψει σε ροδέλες. Βάζουμε στην φωτιά ένα τηγάνι αντικολλητικό και ψήνουμε τα φιλετάκια από τις δύο πλευρές για 3 λεπτά. Τα αποσύρουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη αφού τα αλατοπιπερώσουμε ελαφρά.Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε. Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρότερα κομμάτια. Σε τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σε χαμηλή φωτιά προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να αχνιστούν (προσοχή όχι να ροδοκοκκινήσουν). Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα κομμάτια τα φιλέτα μας και την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε, αφήνουμε στην φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα κι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/