Υλικά
Βούτυρο 100 γρ
Κουβερτούρα 400 γρ
Αυγά 2 τεμ
Ζάχαρη καστανή 200 γρ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι του γλυκού
Αμύγδαλα 100 γρ ψιλοκομμένα
Φουντούκια 80 γρ
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο με την διαδικασία μπεν μαρί. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα προσθέτουμε στην σοκολάτα μαζί με την καστανή ζάχαρη. Βγάζουμε από το μπεν μαρί το μείγμα κι ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ κι ανακατεύουμε να ενωθούν με την σοκολάτα. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα φουντούκια κι ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σκεπασμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για περίπου 8 λεπτά. Βγάζουμε από το ψυγείο, στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και κουταλιά-κουταλιά παίρνουμε από το μείγμα και το τοποθετούμε στην λαδόκολλα σε διάφορα σχήματα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 12 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν και τα απολαμβάνουμε.
* Στο κέντρο θέλουμε να είναι μαλακά τα μπισκότα
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/