Υλικά
Ζάχαρη 1/2 κούπα
Φαρίνα 1 κούπα
Αυγά 3
Κουβερτούρα 250 γρ
Μαργαρίνη 250 γρ
Εκτέλεση
Λιώνουμε την μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι μαζί με την κουβερτούρα. Χτυπάμε με το μίξερ σε ένα μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε, μετά προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα ή ατομικά φορμάκια , αδειάζουμε το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 7 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας πάντα (αν είναι αργός ο φούρνος μας θέλει 10-12 λεπτάκια, προσοχή μην μας βγουν σαν κεκάκια,το σουφλέ μας πρέπει μέσα να έχει ρευστή μορφή).Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε σκέτο ή πασπαλίζοντας με άχνη ζάχαρη από πάνω ή ακόμα καλύτερα συνοδευόμενο με παγωτό.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/