Υλικά
Μελιτζάνες 2
Τυρί κρέμα 1 κουτί
Βασιλικός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος
Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες
Αλάτι – πιπέρι
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε κάθετα σε λεπτές φέτες και τις αφήνουμε σε αλατισμένο νερό για 1/2 ώρα. Μετά τις στραγγίζουμε και τις τηγανίζουμε στο καλαμποκέλαιο που βάλαμε να κάψει σε ένα τηγάνι.Αδειάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα,προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο,τον βασιλικό,αλάτι,πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. Αφού τηγανίσουμε τις μελιτζάνες, τις αφήσουμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το περιττό λάδι και γεμίζουμε την κάθε φέτα με το μείγμα τυριού. Τις τυλίγουμε σε ρολό, τις βάζουμε σε ένα πιάτο ή πιατέλα , στολίζουμε με φύλλα βασιλικού και τις απολαμβάνουμε.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/