Υλικά
Τσιπούρες 2 τεμ (περίπου 1 κιλό)
Αλάτι – πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο λίγο ίσα ίσα να μην κολλήσουν στην σχάρα
Λεμόνι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε καλά.Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ψήνουμε περίπου 10 – 15 λεπτά την κάθε πλευρά , πάντα ανάλογα το μέγεθος του ψαριού γιατί αν είναι μικρότερα θέλουν λιγότερο χρόνο. Τα σερβίρουμε σε μια πιατέλα. Αν θέλουμε τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού. Συνοδεύουμε με σαλάτα ή χόρτα.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/