Υλικά
Μήλα φιρίκια 7 τεμ
Λευκή σοκολάτα 200 γρ λιωμένη
Κουβερτούρα 200 γρ λιωμένη
Smarties 2 μικρά πακέτα χρωματιστές καραμέλες
Καλαμάκια 7 τεμ
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μήλα τα στεγνώνουμε καλά, πιέζουμε τα καλαμάκια στα μήλα να φτάσουν μέχρι τον πάτο τους . Λιώνουμε σε Μπεν μαρί την λευκή σοκολάτα και χωριστά την κουβερτούρα και με την βοήθεια σπάτουλας αλείφουμε τα μήλα μας παντού. Τα βάζουμε σε ένα βαθύ ποτήρι ώστε να στέκονται όρθια και τα αφήνουμε για 5 λεπτά στην κατάψυξη (όχι να παγώσουν για να μπορέσουν μετά να κολλήσουν η καραμέλες μας). Με την φαντασία σας μπορείτε να φτιάξετε ότι σχέδιο θέλετε . Σαν βάση για το σερβίρισμα μπορείτε να βάλετε ένα μικρό λάχανο και να τα καρφώσετε πάνω του.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/