Υλικά
Κουβερτούρα 350 γρ
Κακάο 3 κουταλιές της σούπας
Πτι – Μπερ 300 γρ
Βούτυρο 200 γρ
Κρόκοι αυγών 4 τεμ
Κονιάκ 1/2 ποτήρι του κρασιού
Ινδική καρύδα 100 γρ τριμμένη
Αντικολλητικό χαρτί
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι με την διαδικασία μπεν-μαρί, μαζί με το βούτυρο , προσθέτουμε το κακάο, το κονιάκ, τους κρόκους και την ινδική καρύδα. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το μείγμα σοκολάτας. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Ανοίγουμε το αντικολλητικό χαρτί , ρίχνουμε το μείγμα μέσα και το απλώνουμε σε σχήμα κορμού. Τυλίγουμε το αντικολλητικό χαρτί πολύ σφικτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 24 ώρες. Το κόβουμε κομματάκια και το σερβίρουμε.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/