Υλικά
Πατάτες 3
Αυγά 3
Άνιθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Αγγούρι 1
Ξύδι 3 κουταλιές σούπας
Αλάτι – πιπέρι
Γιαούρτι 600 γρ
Λάδι 3-4 κουταλιές σούπας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν καλά τις κόβουμε σε κυβάκια και τις βάζουμε σε μιά μεγάλη σαλατιέρα. Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το αγγούρι το κόβουμε κι αυτό σε μικρά κομμάτια αφού το καθαρίσουμε πρώτα. Τα προσθέτουμε όλα στην σαλατιέρα μας. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι και τον άνιθο ψιλοκομμένο. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το λάδι , το ξύδι και το γιαούρτι και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/