Υλικά
Μπισκότα digestive 150 γρ θρυμματισμένα
Βούτυρο 50 γρ λιωμένο
Ζάχαρη καστανή 50 γραμ
Τυρί κρέμα 225 γρ
Ζάχαρη 75 γρ
Κρέμα γάλακτος 250 γρ χτυπημένη
Κουβερτούρα 175 γρ λιωμένη
Αυγά 2 μόνο τα ασπράδια χτυπημένα μέχρι να σφίξουν
Φράουλες για το στόλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τα μπισκότα και την καφέ ζάχαρη. Βουτυρώνουμε μια φόρμα 15 εκ από αυτές που ανοίγουν στο πλάι, αδειάζουμε το μείγμα το πιέζουμε καλά να στρώσει και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ανακατεύουμε το τυρί, την λευκή ζάχαρη ,την λιωμένη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος , προσθέτουμε και τα χτυπημένα αυγά, χτυπάμε καλά το μείγμα και το αδειάζουμε στην βάση τον μπισκότων που βάλαμε στο ψυγείο. Το αφήνουμε να παγώσει καλά περίπου 3- 4 ώρες. Διακοσμούμε με ξύσματα σοκολάτας ή με φράουλες.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/