Υλικά
Φιλέτο κοτόπουλο 600 γρ
Μανιτάρια 1-2 κουτιά
Κρέμα γάλακτος 250 γρ
Αλάτι – πιπέρι
Κάρυ λίγο
Μουστάρδα προαιρετικό
Σκόρδο προαιρετικό
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε πιο μικρά φιλετάκια , τα αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε και λίγο κάρυ ίσα – ίσα να δώσει γεύση , τα περιχύνουμε με λάδι και τα αφήνουμε 1 ώρα να μαριναριστούν σε ένα μπώλ ή πιατέλα. Στην συνέχεια τα ψήνουμε σε ειδικό τηγάνι ή σε απλό αντικολλητικό μέχρι να ροδίσουν. Αφού ψηθούν τα αποσύρουμε από το τηγάνι και τοποθετούμε τα μανιτάρια κομμένα (αν είναι φρέσκα ακόμα καλύτερα) , λίγο λάδι , σκόρδο χονδροκομμένο (αν θέλουμε) και τα σοτάρουμε καλά. Ρίχνουμε και μία κουταλιά μουστάρδα , την κρέμα γάλακτος , αλατοπιπερώνουμε και ξαναβάζουμε μέσα τα φιλετάκια μας μέχρι να πήξει η σάλτσα ανάλογα με τα γούστα. Σερβίρεται ζεστό και μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι ή πατάτες.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/