Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλυτζάνι
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας
Σιμιγδάλι ψιλό 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας λιωμένο
Αυγά 4
Τυρί φέτα 250 γρ
Ανθότυρο 250 γρ
Γραβιέρα 1 1/2 φλυτζάνι τριμμμένη
Γιαούρτι 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Φρυγανιά 2 κουταλιές της σούπας
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε σε μια λεκάνη τα τυριά, στο μπολ του μίξερ χτυπάτε τα αυγά και τα ρίχνετε στην λεκάνη. Προσθέτετε το λάδι, το βούτυρο λιωμένο, το γιαούρτι, το αλεύρι, το σιμιγδάλι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Αλείφετε ένα πυρίμαχο σκεύος no 28 με βούτυρο, πασπαλίζετε τη φρυγανιά και ρίχνετε το μείγμα. Το στρώνετε καλά και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αφήνετε να κρυώσει λίγο και είναι έτοιμη για να την σερβίρετε.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/