Υλικά
Φαρίνα 500 γρ
Αυγά 2
Γιαούρτι 1
Ηλιέλαιο 1 κεσεδάκι του γιαουρτιού
Αλάτι 1 κουταλιά σούπας κοφτή
Φέτα 250 γρ θρυμματισμένη
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι , το λάδι ,το αλάτι ,τα αυγά και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας. Προσθέτουμε την φέτα και στο τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε.Τα πλάθουμε σαν κεφτεδάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά .Τα βγάζουμε μόλις ροδίσουν.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/