Τυρί σαγανάκι

images_2172017_2_turi-saganaki.jpg

Υλικά

    Σκληρό τυρί 1 φέτα (να είναι σκληρό για σαγανάκι κατά προτίμηση Όλυμπος , χονδροκομμένο τετράγωνο)    
    Καλαμποκέλαιο ίσα να βραχεί το τηγάνι    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα της φέτας τυριού    
    Λεμόνι για το σβήσιμο    

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι , βρέχουμε το τυρί με νερό και το αλευρώνουμε. Το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με λεμόνι και είναι έτοιμο.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/