Υλικά
Σκληρό τυρί 1 φέτα (να είναι σκληρό για σαγανάκι κατά προτίμηση Όλυμπος , χονδροκομμένο τετράγωνο)
Καλαμποκέλαιο ίσα να βραχεί το τηγάνι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα της φέτας τυριού
Λεμόνι για το σβήσιμο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι , βρέχουμε το τυρί με νερό και το αλευρώνουμε. Το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με λεμόνι και είναι έτοιμο.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/