Υλικά
Γιαούρτι 500 γρμ
Σκόρδο 2 σκελίδες τριμμένες
Άνιθο 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού (αλλά και πάλι δοκιμάζουμε μπορεί να πάρει κι άλλο)
Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας
Αγγούρι 1/2 (τριμμένο και στυμμένο να φύγουν τα υγρά του)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο με ένα μικρό ματσάκι από άνιθο στο κέντρο ή ελίτσα. (Πάντα δοκιμάζουμε μήπως χρειαστεί λίγο αλατάκι παραπάνω)
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/