Υλικά
Σπανάκι 1 1/2 κιλό
Ρύζι 1/2 φλυτζάνι καρολίνα
Άνιθος 1/2 ματσάκι
Κρεμμύδια 2 μεγάλα ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο 1 κούπα
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το σπανάκι και το ζεματάμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το σπανάκι που έχουμε κόψει σε μεγάλα μέρη και το έχουμε στραγγίξει ,τον άνιθο και αν θέλουμε και έναν κύβο λαχανικών.Βάζουμε νερό όσο να καλύψει το φαγητό μας. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι, και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/