Υλικά
Σπαγγετίνι 1 πακέτο
Φασολάκια 300 γρ
Καρότα 2
Κρεμμύδια 3 ξερά
Σκόρδο 2 σκελίδες
Κουνουπίδι 1 (μόνο τις φούντες)
Πιπεριές 3 χρωματιστές
Αρακάς 200 γρ
Μαϊντανό 1 ματσάκι
Δυόσμο 1/2 ματσάκι
Αλάτι 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού
Νερό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες, τα καρότα και τα φασολάκια σε μικρά κομμάτια, ψιλοκόβουμε το σκόρδο, τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και το κουνουπίδι το ίδιο. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα ρηχή το ελαιόλαδο να κάψει, προσθέτουμε τα λαχανικά μας και τα σοτάρουμε καλά. Προσθέτουμε το νερό , το αλάτι και το πιπέρι, καθώς και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά. Βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα τα σπαγγέτι να βράσουν για 7 λεπτά σε αρκετό νερό. Αφού βράσουν τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στα λαχανικά μας , τα ανακατεύουμε και είναι έτοιμα για σερβίρισμα. (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι λαχανικά προτιμάτε…)
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/