Υλικά
Ηλιέλαιο 2- 3 κουταλιές σούπας
Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 ψιλοκομμένα
Μπρόκολο 300 γρ
Νερό 1 1/2 λίτρα
Κρέμα γάλακτος 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Ροκφόρ 120 γρ
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν . Στην συνέχεια βάζουμε το μπρόκολο και το σοτάρουμε μαζί με τα κρεμμυδάκια , προσθέτουμε το νερό χλιαρό και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Όπως είναι το χτυπάμε με το μπλέντερ χεριού λίγο, προσθέτουμε το ροκφόρ, το πιπέρι, την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά. Σερβίρουμε με μερικά κομμάτια ροκφόρ σε κύβους κομμένα.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/