Υλικά
Σκόρδο 4 σκελίδες
Πατάτες 3 βρασμένες
Ψωμί 1/2 ψωμί μπαγιάτικο μόνο την ψίχα μουσκεμένη και καλά στραγγισμένη
Αλάτι
Καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ
Ξύδι 3 κουταλιές σούπας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες , τις στραγγίζουμε , έχουμε έτοιμη και την ψίχα ψωμιού μουσκεμένη και στραγγισμένη και τα βάζουμε στο μπλέντερ . Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου , το αλάτι και το ξύδι και τα πολτοποιούμε όλα μαζί καλά στο μπλέντερ. Συγχρόνως συμπληρώνουμε το λάδι και είναι έτοιμη να συνοδεύσει πολλά φαγητά.(Μπορούμε πάντα να δοκιμάζουμε, ώστε η γεύση να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ανάλογα τα γευστικά γούστα του καθενός)
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/