Υλικά
Λάχανο 1/2 τριμμένο
Καρότα 3 τριμμένα
Ραπανάκια 3 τριμμένα
Αγγουράκια τουρσί 4 τριμμένα
Σέλινο 1/2 φλυντζάνι του καφέ ψιλοκομμένο
Μαγιονέζα 1 κούπα
Κέτσαπ 1 κουταλιά της σούπας
Ξύδι 1 κουταλιά της σούπας
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα τρίβουμε στον τρίφτη , τα αλατίζουμε λίγο και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους . Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε την μαγιονέζα , την κέτσαπ , το ξύδι και το αλάτι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις τους.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/