Μανιτάρια γεμιστά με παστουρμά

images_1872017_2_manitaria-gemista-me-pastourma.jpg

Υλικά

    Μανιτάρια 400 γρ (μικρά άσπρα)    
    Κασσέρι 1 1/2 ποτήρι τριμμένο    
    Παστουρμά 5 φέτες ψιλοκομμένο    
    Βούτυρο για το ψήσιμο    

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και με ένα μικρό κουταλάκι αδειάζουμε λίγο το μέσα.Τα πλένουμε λίγο και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Γεμίζουμε κάθε μανιτάρι με κομμάτια παστουρμά και από πάνω πασπαλίζουμε με το τυρί. Αλείφουμε κάθε ένα μανιτάρι με λίγο βούτυρο και το ψήνουμε στους 200 – 250 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν για 40 – 45 λεπτά. (Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στην γέμιση σκόρδο και μαϊντανό)

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/