Υλικά
Κοτόπουλο 1 τεμαχισμένο σε μερίδες
Ελιές πράσινες 1 μεγάλη κούπα (μεγάλες χωρίς κουκούτσι)
Κρεμμυδάκια φρέσκα 4
Σκόρδο 2 σκελίδες
Μαϊντανό 1 φλυντζάνι τσαγιού
Ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Ούζο 1 σφηνάκι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το τεμαχίζουμε σε μερίδες. Σε μια κατσαρόλα το ροδοκοκκινίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια , το σκόρδο,το αλατοπίπερο και τον μαϊντανό.Βάζουμε και τις ελιές, 1/2 κούπα ελαιόλαδο και περίπου 2 ποτήρια νερό και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/