Υλικά
Τόνος 1 κονσέρβα λαδιού
Ψωμί 1/2 φραντζόλα την ψύχα από μπαγιάτικο
Κρεμμύδι 1 ξερό ψιλοκομμένο
Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 ψιλοκομμένα
Ούζο 1 σφηνάκι
Αλάτι – πιπέρι
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε πολύ καλά. Το ανακατεύουμε με τον τόνο που έχουμε στραγγίξει, με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ούζο και το αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε πολύ καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια (κεφτεδάκια), αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/