Υλικά
Αυγά 5 βρασμένα
Αντζούγες 3 φιλετάκια
Τόνος νερού 1 μικρή κονσέρβα
Πιπεριά πράσινη 1 για στολισμό σε λωρίδες
Ντομάτα 1 για στολισμό κομμένη σε φέτες
Μαρούλι λίγο για στολισμό
Μαγιονέζα 3 κουταλιές σούπας κοφτές
Μουστάρδα 1/2 κουταλάκι γλυκού
Πιπέρι λίγο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά για 10 λεπτά και όταν κρυώσουν τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε κατά μήκος και ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Στο multi πολτοποιούμε τους κρόκους , τον τόνο, τα φιλετάκια αντζούγιας , προσθέτουμε την μαγιονέζα , την μουστάρδα, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν λείο σαν αλοιφή. Με αυτό γεμίζουμε τα ασπράδια αυγού. Στρώνουμε σε μια πιατέλα φύλλα μαρουλιού και τοποθετούμε τα αυγά που γεμίσαμε. Γαρνίρουμε με φέτες ντομάτας και λωρίδες πιπεριάς.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/