
Υλικά
Φασολάκια 1 κιλό καθαρισμένα
Κιμάς μοσχαρίσιος 1/4
Κιμάς χοιρινός 1/4
Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί
Πιπεριές πορτοκαλί 2 κομμένες σε χονδρές λωρίδες
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Νερό
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλάτι , πιπέρι κι αφήνουμε να ψηθεί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ντοματάκι κον κασέ και τα φασολάκια. Αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό.Μαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια μας.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/