Ταλιατέλες με τυριά και μπέικον

images_172017_2_Ταλιατέλες-με-τυριά-και-μπέικον.jpg

Υλικά

    Ταλιατέλες 1 πακέτο    
    Κρέμα γάλακτος 250 γρ    
    Μπέικον 15 φέτες    
    Κασέρι 250 γρ τριμμένο    
    Κεφαλογραβιέρα 250 γρ τριμμένη    
    Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας    
    Γάλα 1 φλυτζάνι του καφέ    

Εκτέλεση

Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις σουρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε 1 κουταλιά βούτυρο και βάζουμε τις ταλιατέλες να βουτυρωθούν καλά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις μισές ταλιατέλες, τα μισά τυριά και το μισό μπέικον. Μετά βάζουμε τις υπόλοιπες ταλιατέλες και τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για περίπου 45 λεπτά. Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν τα τυριά στην επιφάνεια έχουν ροδίσει.(Στην κρέμα γάλακτος αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο γάλα)

Πηγή  : http://www.chefoulis.gr/