Υλικά
Αυγά 6 τεμ
Παστουρμάς 4 φέτες ψιλοκομμένες
Πατάτες 4 κομμένες σε καρέ
Κασέρι 100 γρ τριμμένο
Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας κοφτή
Αλάτι – πιπέρι
Γάλα 5 κουταλιές σούπας
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε ,πλένουμε και κόβουμε σε καρέ κομμάτια τις πατάτες,τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε σε ένα μπολ. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα. Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό λιώνουμε το βούτυρο προσθέτουμε τα κομμάτια του παστουρμά και τα σοτάρουμε λίγο να μαραθούν. Βάζουμε τις τηγανισμένες πατάτες από πάνω, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τυρί (κρατάμε λίγο και για το τέλος). Περιχύνουμε με το μείγμα αυγών, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί που κρατήσαμε και ψήνουμε κι από τις δυο πλευρές. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/