Υλικά
Φύλλο κρούστας 1 πακέτο
Πιπεριές Φλωρίνης 2 τεμ
Πιπεριές κόκκινες, πορτοκαλί, πράσινες 3-4 τεμ
Τυρί φέτα 500 γρ
Λουκάνικα Φρανκφούρτης 1 πακέτο
Γάλα 1 ποτήρι του νερού
Καλαμποκέλαιο 1 ποτήρι του νερού
Αυγά 5 τεμ
Αλάτι -πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε κύβους τις πιπεριές , τα λουκάνικα και την φέτα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Χτυπάμε σε μπολ το γάλα, το καλαμποκέλαιο, τα αυγά, αλάτι και πιπέρι. Βουτυρώνουμε μια μεγάλη φόρμα για κέικ πολύ καλά κι αλευρώνουμε ελάχιστα. Ανοίγουμε το πακέτο με τα φύλλα,τοποθετούμε γύρω γύρω μέσα στην φόρμα να πιάσουν και τα τοιχώματα όσα φύλλα χρειάζονται κάνοντας τα πλισέ. Βάζουμε από το μείγμα με τις πιπεριές, συνεχίζουμε πάλι με φύλλα πλισέ γύρω γύρω, ρίχνουμε πάλι από το μείγμα και ακολουθούμε αυτή την διαδικασία σχεδόν μέχρι τα μισά φύλλα. Τρυπάμε σε διάφορα σημεία και με κουτάλα ρίχνουμε από το μείγμα με το γάλα. Συνεχίζουμε πάλι με την διαδικασία φύλλο πλισέ και μείγμα πιπεριάς εναλλάξ μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Κλείνουμε με φύλλο, τρυπάμε σε διάφορα σημεία κι αδειάζουμε το υπόλοιπο μείγμα με το γάλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς ανάλογα με τον φούρνο μας στην αρχή, στην συνέχεια χαμηλώνουμε στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 60 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο, το αναποδογυρίζουμε για να βγει από την φόρμα, αφήνουμε να κρυώσει πάρα πολύ καλά κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/