Υλικά
Μανιτάρια 500 γρ
Ντομάτες 300 γρ ψιλοκομμένες
Πράσινες πιπεριές κέρατο 200 γρ ψιλοκομμένες σε ροδέλες
Βούτυρο 100 γρ
Κασσέρι 100 γρ τριμμένο
Τυρί Τοστ 100 γρ
Γάλα 1 φλυτζάνι του καφέ
Κρεμμύδι 1 μεγάλο
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια περίπου σε μέγεθος καρυδιού.Έχουμε ψιλοκομμένες τις ντομάτες, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο. Βάζουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε , προσθέτουμε και τις πιπεριές να μαραθούν και αυτές. Βάζουμε και τα μανιτάρια, τα μαραίνουμε και αυτά για 5 λεπτά και ρίχνουμε τις ντομάτες ,το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε όλα μαζί να πάρουν μια βράση για 5 λεπτά. Αδειάζουμε το υλικό σε πήλινα μικρά μπολ ή αν θέλουμε σε ένα μεγάλο. (Ατομικά είναι πιο ωραία) Μόλις τα μοιράσουμε στα πήλινα βάζουμε το κασέρι τριμμένο και από πάνω το τυρί του τοστ. Τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν από πάνω.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/