Υλικά
Κολοκυθάκια 2 τεμ τριμμένα
Πράσο 1 τεμ ψιλοκομμένο
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο
Πιπερια πράσινη 1 τεμ ψιλοκομμένη
Αυγά 2 τεμ
Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένα ή κασέρι
Άνηθος 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κουταλιές σούπας
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και τρίβουμε τα κολοκύθια,τα στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά τους. Ψιλοκόβουμε το πράσο,τον άνηθο,την πιπεριά και τρίβουμε τα τυριά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το πράσο και σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το αλεύρι ,προσθέτουμε και το σοταρισμένο κρεμμύδι με το πράσο, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε μια παχύρρευστη ζύμη. Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί και αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει κι έτοιμη για σερβίρισμα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/