Υλικά
Ζυμη= 200γρ ελαιολαδο
200γρ χυμο πορτοκαλι
1/2 κιλο αλευρι ολικης
Γεμιση= 200γρ ελιες χωρις κουκουτσια
200γρ κρεμμυδι
15γρ δυοσμο ξερο
Εκτέλεση
Ανακατευουμε τα υλικα της ζυμης και την αφηνουμε να ξεκουραστει οσο φτιαχνουμε τη γεμιση.
Ψιλοκοβουμε τις ελιες και το κρεμμυδι (η τα βαζουμε στο μπλεντερ) και προσθετουμε το δυοσμο.
Χωριζουμε τη ζυμη σε 3 κομματια και την ανοιγουμε με χοντρο πλαστη σε 3 φυλλα χοντρουλα, σαν ταρτας. Απλωνουμε το 1/3 της γεμισης σε καθε φυλλο και τα τυλιγουμε οπως τον κορμο. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για περιπου 1 ωρα μεχρι να ροδισουν.
Πηγή : http://www.nutrinews.gr/