Υλικά
Φύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτό
Τυρί του τοστ 1 πακέτο
Σουτζούκι 200 γρ κομμένο σε φέτες
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας στο κέντρο ώστε να έχουμε από 2 στενόμακρες λωρίδες. Σε κάθε λωρίδα τοποθετούμε το τυρί του τοστ και από πάνω 2 φέτες σουτζούκι. Διπλώνουμε τα πλαϊνά και τυλίγουμε σε ρολό. Βρέχουμε λίγο την άκρη για να κολλήσει το φύλλο και να μην μας ανοίξει στο τηγάνισμα. Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και τις υπόλοιπες φλογέρες. Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τις φλογέρες μας από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσουν.Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και τις σερβίρουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/