Υλικά
Τυρί μοτσαρέλα 300 γρ
Ντομάτες 3 κομμένες σε καρέ
Βασιλικός 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος
Αλάτι -πιπέρι
Φύλλο κρούστας 1 πακέτο χωριάτικο χονδρό
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Στραγγίζουμε την μοτσαρέλα καλά να φύγουν όλα τα υγρά της και την κόβουμε σε κομματάκια. Ψιλοκόβουμε τον βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Κόβουμε λωρίδες το φύλλο μας , σε κάθε λωρίδα προσθέτουμε από 1 κουταλιά του μείγματος και το τυλίγουμε τριγωνικά. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το ηλιέλαιο και τηγανίζουμε τα τυροπιτάκια μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι,τα σερβίρουμε ζεστά και τα απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/